Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 15/2012: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΝΕΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
Αίγιο 27/11/2012
            Αρ. Πρωτ.: 15
Δ/νση: Πάροδος Παύλου Μελά
Αίγιο Τ.Κ. 25100
http://syllogos-4ou-dim-aigiou.blogspot.gr
Πληροφορίες: Χρ. Καραμάνος
τηλ. 6974071180


ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση στο Σχολείο Γονέων»

Αγαπητοί Γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 8.00 έως 9.00 μ.μ. θα γίνει η έναρξη των ομιλιών στο Σχολείο Γονέων που, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, οργανώνει το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
Την πρώτη εισήγηση θα κάνει ο κ. Σωτηρόπουλος Θωμάς, μαθηματικός και ιδιοκτήτης της Σχολής Υπολογιστών “Computer Net Education” με θέμα: «Διαδίκτυο και Γονικός Έλεγχος».
Η ομιλία θα αφορά τόσο στο θεωρητικό πλαίσιο όσο και στην πρακτική εφαρμογή του και για το λόγο αυτό θα γίνει με τη χρήση του διαδραστικού πίνακα στην ΣΤ τάξη. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση και ερωτήσεις στον ομιλητή.
Καλούμε όσους γονείς έχουν δηλώσει συμμετοχή για τη δράση αυτή αλλά και όλους τους υπόλοιπους που μπορεί να ενδιαφέρονται, να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους και να παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή ομιλία, καθώς πρόκειται για ένα θέμα που μας απασχολεί όλους αφού όλων μας τα παιδιά έρχονται με σε επαφή με το διαδίκτυο και αντιμετωπίζουν τους κινδύνους του.
Σας υπενθυμίζουμε επίσης με την ευκαιρία ότι αύριο Τετάρτη και ώρα 7.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας και σας καλούμε να δώσετε όλοι το παρόν καθώς,όπως γνωρίζετε, η δύναμη του Συλλόγου είναι τα ίδια τα μέλη του.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας
Σανδραβέλη Αθανασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.