Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

«Ενοικίαση στολών για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2017»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
Αίγιο 14/3/2017

Δ/νση: Πάροδος Παύλου Μελά
Αίγιο   Τ.Κ. 25100

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ: «Ενοικίαση στολών για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου»

Αγαπητοί γονείς,
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογός μας, έχει προβεί στην ενοικίαση ομοιόμορφων παραδοσιακών στολών για τα παιδιά που θα παρελάσουν την 25η Μαρτίου (Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις). Η παραγγελία έχει δοθεί με βάση τα μέτρα των παιδιών που θα τις φορέσουν και θα παρελάσουν.
Τιμή ενοικίασης για κάθε στολή συμφωνήσαμε το ποσό των 15€ όπως και πέρυσι.
Σας παρακαλούμε λοιπόν να στείλετε τα χρήματα μέχρι την Δευτέρα 20/3/2017 προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην παραγγελία διότι είμαστε υποχρεωμένοι να εξοφλήσουμε με την παραλαβή των στολών. Όποιος γονέας/κηδεμόνας δεν επιθυμεί την συμμετοχή του παιδιού του στην παρέλαση παρακαλείται να μας ενημερώσει έως την Πέμπτη 16/6/2017 στο τηλέφωνο της προέδρου του συλλόγου Βασιλικής Ξυλιά (6944254408) για να ακυρώσουμε την παραγγελία της στολής ειδάλλως υποχρεούστε να την πληρώσετε αφού έχουν ήδη παρθεί τα μέτρα και οι παραγγελίες προχωρούν προς ολοκλήρωση.
Οι στολές θα έρθουν στα χέρια σας συσκευασμένες και ονομαστικά, και θα πρέπει να επιστραφούν με την ίδια συσκευασία τη Δευτέρα 27/3/2017 προκειμένου να παραδοθούν στον ιδιοκτήτη τους. Όπως ήδη γνωρίζετε, οι στολές έχουν παραγγελθεί με βάση τα μέτρα του κάθε παιδιού χωριστά, οπότε δεν θα πρέπει να γίνει καμία επέμβαση πάνω τους (π.χ. σιδέρωμα, πλύσιμο, στένεμα ή κόντεμα κ.ά) γιατί είναι χειροποίητες και θα προκληθούν ανεπανόρθωτες ζημιές. Συνεπώς την όποια ευθύνη για την κάθε στολή, φέρουν αποκλειστικά οι γονείς και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

                                                        Για το Δ.Σ.
       Η πρόεδρος                                                                   Η Γραμματέας

   Βασιλική Ξυλιά                                              Νικολίτσα Επαμεινωνδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.