Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

Ο Σύλλογος μας αποφάσισε και φέτος να πάρουμε μέρος στο Παιδικό Καρναβάλι που διοργανώνει η Ένωση Γονέων με τη βοήθεια της ΔΗΚΕΠΑ την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.
Το θέμα με το οποίο θα συμμετέχουμε είναι «ΠΑΡΑΜΥΘΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ». Επιλέξαμε αυτό το θέμα για να μπορέσουν τα παιδιά και οι συνοδοί να μεταμφιεστούν ποικιλοτρόπος παίρνοντας ιδέες από τα παραμύθια, και από στολές που οι περισσότεροι έχουμε στο σπίτι μας χωρίς κόστος.
Παρακαλούμε πολύ να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και να επιστραφεί σε εμάς μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου γιατί είναι η καταληκτική ημερομηνία που πρέπει να δηλώσουμε τη συμμετοχή μας στην Ένωση Γονέων για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στο Καρναβάλι.
Εάν δεν υπάρξει ικανοποιητική συμμετοχή δεν θα λάβουμε μέρος.


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος _______________________γονέας/ κηδεμόνας του μαθητή/τρια ____________________________ δηλώνω υπεύθυνα τη συμμετοχή μας στο Παιδικό Καρναβάλι Αιγιαλείας 2017.
Ενήλικες:_________
Παιδιά:  __________
Ο Δηλών/ουσα



*Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη δρομολογηθεί και ο Αποκριάτικος Χορός μας για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 6.30 το απόγευμα στο Café LOSS στην Παραλία Αιγίου (Κατσικώστα). Η είσοδος θα είναι όπως κάθε χρόνο 5€ ανά άτομο και θα έχουμε και λαχειοφόρο με προσφορές από τα καταστήματα του Αιγίου που πάντα μας στηρίζουν.
Με το εισιτήριο της εισόδου κάθε άτομο μπορεί να παραγγείλει τον καφέ του ή αναψυκτικό. Παράλληλα η κουζίνα του καταστήματος θα λειτουργεί με το καθημερινό μενού. Όποιος επιθυμεί μπορεί να χρησιμοποιήσει το εισιτήριο συμπληρώνοντας το ανάλογο ποσό ώστε να παραγγείλει και φαγητό.



Για το Δ.Σ.

                Η Πρόεδρος                                           Η Γραμματέας


             Ξυλιά Βασιλική               Νικολίτσα Επαμεινωνδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.