Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
          Αίγιο 3/2/2014
          Αρ. Πρωτ.: 14
Δ/νση: Πάροδος Παύλου Μελά
Αίγιο   Τ.Κ. 25100



Θέμα: Έναρξη απογευματινών πολιτιστικών τμημάτων

Αγαπητοί γονείς,
Ο Σύλλογός μας πρόκειται στο προσεχές διάστημα να επαναλειτουργήσει τα απογευματινά εξωσχολικά τμήματα για να κρατήσει τα παιδιά μας κοντά στον πολιτισμό και τη δημιουργία και να τους δώσει κίνητρα για να ενεργοποιήσουν τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητές τους πάνω σε υγιείς δράσεις.
Σε πρώτη φάση θα ξεκινήσει η λειτουργία του τμήματος των Εικαστικών και θα ακολουθήσουν τα τμήματα εκμάθησης Σκάκι και λειτουργίας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για τα οποία θα ειδοποιηθείτε με νεώτερο έγγραφό μας, ενώ ήδη βέβαια όπως γνωρίζετε λειτουργεί κανονικά το Σχολείο Γονέων.
Η διδασκαλία θα γίνει από εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας και από μέλη του Συλλόγου μας, θα είναι φυσικά δωρεάν, βασισμένη σε εθελοντική εργασία και θα γίνεται στο χώρο του Σχολείου.
Το ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ (ζωγραφικής – χειροτεχνίας κ.ά.) θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη 5.30 μ.μ. έως 7.00 μ.μ. Υπεύθυνες του τμήματος θα είναι οι κ. Ξυλιά Βάσω και Σανδραβέλη Σία. Το τμήμα ξεκινά τη λειτουργία του μεθαύριο Τετάρτη. Βεβαίως θα ήταν πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική και η βοήθεια όσων από εσάς ασχολούνται με κατασκευές και «πιάνουν τα χέρια τους», και θα θέλαμε τη συμμετοχή σας μαζί με τα παιδιά σας.
Το Σχολείο Γονέων λειτουργεί ήδη με αρκετή επιτυχία, παρά τη δυσκολία του εγχειρήματος, με ομιλίες που γίνονται συνήθως την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα και ώρα 7.30 μ.μ. – 9.00 μ.μ. Τα θέματα που απασχολούν το Σχολείο περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα και αφορούν στη σχέση γονέων – παιδιών, στην παιδαγωγική, στην ψυχολογία των παιδιών, στην πρωτοβάθμια υγιεινή και φροντίδα των παιδιών καθώς και πολλά άλλα ποικίλου ενδιαφέροντος. Οι εισηγήσεις γίνονται από επιστήμονες, ειδικούς των θεμάτων ενώ στη συνέχεια γίνεται συζήτηση και ερωτήσεις. Αυτό που περιμένουμε από εσάς για την μεγαλύτερη επιτυχία του Σχολείου και τη συνέχισή του, είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή σας αφού τα θέματα παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και είναι πάντα επίκαιρα. Ειδικά για το μήνα Φεβρουάριου η ομιλία έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη 12/2/2014. Ομιλήτρια θα είναι η κοινωνική λειτουργός κ. Μπαλεστρίνου Ουρανία  με θέμα «Διαχείριση ενδοοικογενειακών συγκρούσεων», ένα πρόβλημα που σίγουρα μας αγγίζει όλους.
Παρακαλούμε τα παιδιά που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Τμήμα των Εικαστικών, να βρίσκονται στο Σχολείο μεθαύριο Τετάρτη 5/2/2014 στις 5.30 μ.μ. και να έχουν μαζί τους συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την επόμενη σελίδα με τη φόρμα ενδιαφέροντος προκειμένου να έχουμε πλήρη στοιχεία. Περιμένουμε επίσης τις προτάσεις σας για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και αποδοτικότερη λειτουργία, καθώς και τυχόν άλλα τμήματα που θα σας ενδιέφεραν να παρακολουθήσετε εσείς ή τα παιδιά σας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας.
Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
  Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας
 Ξυλιά Βασιλική

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος /-η ……………………………………………….. δηλώνω υπεύθυνα ότι συναινώ στο να συμμετέχει ο γιος μου / η κόρη μου ………………………………………….. μαθητής / -τρια της ….... τάξης του Σχολείου, στο Τμήμα των Εικαστικών. Αναλαμβάνω την ευθύνη για τη μεταφορά του παιδιού προς και από το Σχολείο ενώ την ευθύνη κατά την ώρα του μαθήματος θα έχουν οι υπεύθυνες κ. Ξυλιά Βασιλική και Σανδραβέλη Αθανασία.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΟΝΟΜΑ ΓΟΝΕΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ

ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΑΞΗ


ΤΗΛ. ΣΤΑΘΕΡΟ


ΤΗΛ. ΚΙΝΗΤΟ




     Αίγιο ……/2/2014
Ο/Η Δηλών


(Υπογραφή)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.