Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
Αίγιο 3/2/2014
Αρ. Πρωτ.: 13
Δ/νση: Πάροδος Παύλου Μελά
Αίγιο   Τ.Κ. 25100


Αγαπητοί γονείς,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε τη συμμετοχή του σχολείου μας στο Παιδικό Καρναβάλι του Δήμου Αιγιαλείας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014.
Επειδή ο στόχος μας ήταν να έχουμε ένα θέμα αρκετά απλό χωρίς ιδιαίτερες κατασκευές και υψηλό κόστος, αλλά με μόνο στόχο τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων που θα συμμετέχουν, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε με ένα γκρουπ που σαν θέμα θα έχει τον τίτλο: «ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ»: Τα παιδιά θα είναι ντυμένα σαν τραυματίες (με επιδέσμους, τραύματα , βαμμένα με βάμμα ιωδίου και κάρβουνο) και οι γονείς μπορούν να παριστάνουν την τρόικα, την κυβέρνηση, την εφορία, τη ΔΕΗ κλπ. Περισσότερες λεπτομέρειες για την στολή και για το τι θα πρέπει να φέρετε εσείς και τι θα εξασφαλίσει ο Σύλλογος, θα σας δοθούν με νεότερο έγγραφό μας.
Το κόστος της στολής ορίζεται στα 3€ για όλους (παιδιά και ενήλικες)  και αφορά στην επιμέλεια της εμφάνισης από ειδικό (μακιγιάζ κλπ.) καθώς και στην κατασκευή του πανό.
Επειδή ο χρόνος έχει περάσει και ήδη έπρεπε να έχουμε δηλώσει στους υπευθύνους για τη συμμετοχή μας και τον αριθμό ατόμων, σας παρακαλούμε όσοι σκοπεύετε να συμμετέχετε στο γκρουπ, να μας επιστρέψετε συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την ακόλουθη δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι μεθαύριο Τετάρτη και μαζί και τα χρήματα, προκειμένου να προχωρήσουμε ανάλογα.
Από το Σύλλογο θα λάβουν μέρος με το γκρουπ και θα έχουν την ευθύνη για το συντονισμό, η αντιπρόεδρος κ. Σανδραβέλη Σία και η έφορος δημοσίων σχέσεων κ. Δούκα Αγάθη. Κρίνεται όμως απαραίτητη και η δική σας συμμετοχή για την συνοδεία και την ασφάλεια των παιδιών σας καθώς σε καμία περίπτωση τα μέλη του Δ.Σ. δεν αναλαμβάνουν τη σχετική ευθύνη.
Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και να δηλώσετε συμμετοχή γιατί μόνο αν υπάρχει ικανός αριθμός συμμετεχόντων θα πάρουμε τελικά μέρος στο καρναβάλι.
Θα είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας
Ξυλιά Βασιλική

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Ο / Η παρακάτω υπογεγραμμένος /-η ………………………………..……….., γονέας / κηδεμόνας τ.... μαθητ..… της …... τάξης …………….………….… ………………………., επιθυμώ να συμμετέχει το παιδί μου  στο Γκρουπ του Σχολείου για το Παιδικό Καρναβάλι.

Σύνολο ατόμων:                Ποσό συμμετοχής:
     Αίγιο ……./2/2014


Υπογραφή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.