Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 11/2012: ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
Αίγιο 19/11/2012
            Αρ. Πρωτ.: 11
   Δ/νση: Πάροδος Παύλου Μελά
   Αίγιο   Τ.Κ. 25100
   http://syllogos-4ou-dim-aigiou.blogspot.gr
   e-mail: syllogos4ouaigiou@hotmail.com
 
 
 

 
ΘΕΜΑ: «Έναρξη λειτουργίας τμημάτων με εξωσχολικές δραστηριότητες»
 

Αγαπητοί γονείς,

Ύστερα από τη συμπλήρωση των σχετικών αιτήσεων το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι από την Τρίτη 20/11/2012 θα ξεκινήσει η λειτουργία των τμημάτων με τις εξωσχολικές – πολιτιστικές δραστηριότητες.
Οι ώρες λειτουργίας των τμημάτων, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει θα είναι απογευματινές και είναι οι εξής:
1)       ΤΜΗΜΑ ΗΛ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (Υπεύθυνος:  Μεσάζος Κων/νος): Τρίτη 6-7.
Σημείωση: Επειδή υπήρξε πολύ μεγάλος αριθμός δηλώσεων συμμετοχής αλλά το σχολείο μας διαθέτει λίγους υπολογιστές, θα σχηματιστεί ένα τμήμα μόνο για τα παιδιά της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης.
2)       ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΚΙ (Υπεύθυνος: Μπούνιας Κων/νος) Δευτέρα 7-8.
Σημείωση: Το συγκεκριμένο τμήμα θα λειτουργήσει στο Σκακιστικό Όμιλο Αιγίου (Ρωμανιώλη 5) καθώς ήταν αδύνατο να μεταφέρεται συνεχώς ο απαιτούμενος εξοπλισμός (σκακιέρες)
3)       ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (Υπεύθυνος: Νταβαρίνος Κωνσταντίνος) Πέμπτη 7.15-8.15
4)       ΧΟΡΩΔΙΑ (Υπεύθυνος: Καραμάνος Χρήστος) Τρίτη 5-6
5)       ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (Υπεύθυνες: Ξυλιά Βασιλική, Σανδραβέλη Αθανασία, Τσόλια Φανή) Παρασκευή 5.30-7.00.
Σημείωση: Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν πάντα μαζί τους μαρκαδόρους και ψαλιδάκι. Ό,τι άλλο χρειαστεί θα τους το προμηθεύουν οι υπεύθυνες του τμήματος.
6)       ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΝΕΩΝ Την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα στις 8.00-9.00 μ.μ. Θα σας ενημερώσουμε με νεότερο έγγραφό μας για την έναρξη.

Το ήδη φορτωμένο πρόγραμμα των παιδιών αλλά και οι δικές μας οικογενειακές υποχρεώσεις, κάνουν αδύνατη την εύρεση κάποιας ώρας που να διευκολύνει όλα τα παιδιά. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε για την κατανόησή σας ως προς το πρόγραμμα.
Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι η ευθύνη για τη φύλαξη των παιδιών κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα είναι των υπευθύνων για τα τμήματα ενώ μετά την αποχώρησή τους από το Σχολείο θα είναι αποκλειστικά δική σας. Εφιστούμε την προσοχή σας στην ώρα προσέλευσης: ο υπεύθυνος θα βρίσκεται στο Σχολείο 15 λεπτά πριν και μετά από την ώρα του μαθήματος. Στη συνέχεια τα παιδιά θα πρέπει να τα έχετε παραλάβει γιατί το Σχολείο θα κλείνει.
Όπως αντιλαμβάνεστε όλο το εγχείρημα είναι αρκετά δύσκολο και για το λόγο αυτό χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια προκειμένου να έχει επιτυχία. Σας ευχαριστούμε λοιπόν προκαταβολικά για τη συμμετοχή και τη συνεργασία σας.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος
 
 
Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας
 
 
Σανδραβέλη Αθανασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.