Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6/2010: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
                Αίγιο 25/5/2010
                Αρ. Πρωτ.: 6


ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση για παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο»

Αγαπητοί γονείς,

Την προσεχή Παρασκευή 28-5-2010 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγίου (Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου στο κτίριο του Παλαιού Νοσοκομείου) θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του μηνός Μαΐου, με 25 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Στη συνεδρίαση αυτή έχει ενταχθεί και θα συζητηθεί εντός ημερησίας διατάξεως, η αίτηση που έχει υποβάλει από τις 10-12-2009 το Δ.Σ. του Συλλόγου μας με θέμα τη μεταφορά του 4ου Δημοτικού Σχολείου στο παλαιό του κτίριο, το οποίο σήμερα στεγάζει το Λαογραφικό Μουσείο, με παράλληλη μεταστέγαση του Μουσείου σε κάποιο άλλο κτίριο. Η αίτησή μας έγινε ως υλοποίηση της σχετικής ομόφωνης απόφασης που πήρε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στην τακτική της συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.
Με δεδομένη τη σημαντικότητα του θέματος για όλους μας και για το εκπαιδευτικό μέλλον των παιδιών μας, σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε στη Συνεδρίαση, προκειμένου από κοινού να πιέσουμε τους υπευθύνους με την αθρόα παρουσία μας για την επίτευξη του κοινού στόχου μας και τη λύση του χρονίζοντος προβλήματος του Σχολείου μας.
Το Δ.Σ. από την πλευρά του έκανε και συνεχίζει να κάνει συντονισμένες προσπάθειες προς όλες τις Δημοτικές παρατάξεις, προκειμένου να υπερψηφίσουν τη σχετική αίτηση, είναι όμως γεγονός ότι συναντά και σοβαρές αντιδράσεις. Τώρα λοιπόν εναπόκειται σε όλους μας να δώσουμε δυναμικά το παρόν μας δείχνοντας στους αρμοδίους ότι το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και αφορά μεγάλο αριθμό οικογενειών. Τώρα είναι η κρίσιμη ώρα για να δείξουμε έμπρακτα την απαιτούμενη ευαισθησία και θυσιάζοντας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας να αγωνιστούμε για το μέλλον των παιδιών μας.
Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε όλοι στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία, παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας.
τηλ. επικοινωνίας: 6974071180 Καραμάνος Χρήστος
      6976616242 Κατσιγιάννη Ευαγγελία
      6946197010 Τσόλια Φανή

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος


Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας


Πανοπούλου - Κατσιγιάννη  Ευαγγελία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.