Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

Το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουνίου μαθητές, δάσκαλοι και γονείς του σχολείου μας  γιόρτασαν την λήξη της σχολικής χρονιάς και την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών με μία ξεχωριστή γιορτή στην αίθουσα της Χριστιανικής Ένωσης. 
Ο χώρος επιλέχθηκε λόγω του άστατου καιρού ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να παρουσιάσουν τα θεατρικά τους.
Οι μαθητές και οι δάσκαλοι, είχαν φροντίσει για τη διοργάνωση μιας υπέροχης γιορτής, στην οποία κυριάρχησαν τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου, θεατρικά, χοροί, μουσική και η ζωντάνια.
Η ομιλία έληξε με την ομιλία του διευθυντή του σχολείου κ΄. Μεσάζου και ευχές προς τους μαθητές της έκτης τάξης αφού πλέον είναι τελειόφοιτοι Δημοτικού.
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αποχαιρετίσαμε τους μαθητές της Στ΄ τάξης με αναμνηστικά δωράκια και επαίνους αποφοίτησης.
Σαν σύλλογος οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Χριστιανική Ένωση Αιγίου για την παραχώρηση της αίθουσας, στην εφημερίδα «Ημερήσιος της Αχαϊας» και στον κ΄.Τριανταφυλλόπουλο Γρηγόρη για την κάλυψη της δαπάνης της ηχητικής εγκατάστασης και σε όλους τους γονείς και φίλους που παρακολούθησαν την γιορτούλα μας.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το Αρτοποιείο Μπομποτσιάρης και την κ΄.Ελισσάβετ Μπομποτσιάρη-Πίκουλα που μας προσέφερε πίτσες για τους μαθητές και τους γονείς τους την ημέρα παραλαβής των απολυτηρίων στο χώρο του σχολείου.
Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.