Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013-2014

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου συγχαίρει τους μαθητές και τους δασκάλους για την πολλή ωραία γιορτή που παρουσίασαν με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Μουσικοχορευτικά δρώμενα και σκετς από όλες τις τάξεις και το ολοήμερο τμήμα, με άφθονο κέφι και εποικοδομητικά μηνύματα για μικρούς και μεγάλους, δείγματα μέρους μόνο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που δουλεύτηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, πλημμύρισαν το προαύλιο του σχολείου.
Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Σύλλογος Διδασκόντων τίμησε τον κ. Σταύρο Μιχαλόπουλο που συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα, έναν εξαίρετο δάσκαλο που έδωσε στους μαθητές του, εκτός από πνευματική τροφή, ένα ζωντανό παράδειγμα ήθους, πραότητας και ευγένειας.
Ο διευθυντής κ. Κων/νος Μπούνιας βράβευσε τους μαθητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο ενδοσχολικό πρωτάθλημα σκάκι και ευχαρίστησε τους γονείς αλλά και εξωσχολικές προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας που με προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σχολείου προκειμένου να μεταφέρουν στα παιδιά την επαγγελματική τους εμπειρία στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Τέλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Χρήστος Καραμάνος ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στις πολλαπλές δραστηριότητες του Συλλόγου με ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Κων/νο Μεσάζο, δάσκαλο του σχολείου και στην κ .Βασιλική Ξυλιά, μέλος του Δ.Σ., που λειτούργησαν απογευματινά τμήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και εικαστικών αντίστοιχα, στο «ΑΓΑΦΡΟΝ» που εθελοντικά για μια ακόμα φορά καλλώπισε το σχολείο και φυσικά στους εκλεκτούς ομιλητές του Σχολείου Γονέων.

Η γιορτή έκλεισε με χορό, τραγούδι και κεράσματα από το Σύλλογο Γονέων του σχολείου.






 





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.