Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

"ΠΕΡΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ" ΤΗΣ ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει εκδρομή στην Πάτρα για να παρακολουθήσουμε την υπέροχη θεατρική παράσταση «Περσέας και Ανδρομέδα»  σε κείμενο και σκηνοθεσία της γνωστής ηθοποιού και συγγραφέα παιδικών θεατρικών έργων Κάρμεν Ρουγγέρη. Η παράσταση θα γίνει την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 στο θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ που βρίσκεται στην οδό Γούναρη και Κανακάρη.
Η γενική τιμή συμμετοχής κατά άτομο (όλες οι ηλικίες) ορίζεται στα 16€ και περιλαμβάνει το εισιτήριο της παράστασης καθώς και το λεωφορείο μετάβασης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της εκδρομής θα έχει ως εξής:
Ώρα 11.00 π.μ.: Αναχώρηση από Αίγιο (Η αναχώρηση θα γίνει στη στάση λεωφορείων του ΚΤΕΛ επί της οδού Σολωμού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα πριν από τα φανάρια).
Ώρα 12.30 μ.μ.: Έναρξη παράστασης (διάρκεια 80΄ και συνολικά 2 ώρες με το διάλειμμα).
Ώρα 3.30 μ.μ. περίπου: Άφιξη στο Αίγιο.

Με δεδομένο ότι η παράσταση είναι την επόμενη εβδομάδα και ότι πρέπει να υπάρξει ο χρόνος για την κράτηση των λεωφορείων αλλά και την προκράτηση και πληρωμή των εισιτηρίων, θα παρακαλέσουμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδρομή, να φέρουν συμπληρωμένη την επόμενη φόρμα συμμετοχής καθώς και τα χρήματα μεθαύριο Παρασκευή 4 Μαΐου 2014. Αιτήσεις που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες δεν θα γίνουν δεκτές. Με δεδομένο ότι αναμένεται να υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα είναι αδύνατο να βρει κάποιος εισιτήριο αν αποφασίσει να παρακολουθήσει μόνος του την παράσταση.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6974071180 (Καραμάνος Χρήστος), 6981822515 (Σανδραβέλη Σία), 6944254408 (Ξυλιά Βασιλική).

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας
Ξυλιά Βασιλική


 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο / Η παρακάτω υπογεγραμμένος /-η ………………………………………..……….., γονέας / κηδεμόνας τ...….. μαθητ..…… της ….….. τάξης ………………………….… ……………..……………., επιθυμώ να συμμετάσχω στην εκδρομή του Συλλόγου στην Πάτρα.
Όνομα υπεύθυνου συνοδού: ……………………………………..……………...
Αριθμός ατόμων που θα συμμετέχουν: ………

Συνολικό ποσό: …………... €
         Αίγιο 4/5/2014
Υπογραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.