Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΝΕΩΝ κ. ΜΠΑΛΕΣΤΡΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
          Αίγιο 16/2/2014
          Αρ. Πρωτ.: 22
Δ/νση: Πάροδος Παύλου Μελά
Αίγιο   Τ.Κ. 25100



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου ευχαριστεί και συγχαίρει την κ. Μπαλεστρίνου Ουρανία, κοινωνική λειτουργό, για την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία που πραγματοποίησε στα πλαίσια του Σχολείου Γονέων με θέμα τις «ενδοοικογενειακές συγκρούσεις». Η ομιλήτρια με σαφή και περιεκτικό λόγο ανέλυσε όλες τις παραμέτρους του θέματος που λιγότερο ή περισσότερο αφορά κάθε σύγχρονη οικογένεια. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αναγκαιότητα αρμονικής συνύπαρξης και συνεννόησης των γονέων μεταξύ τους και στη χάραξη «κοινής γραμμής» απέναντι στην οποιαδήποτε βίαια ή προβληματική συμπεριφορά των παιδιών βασιζόμενη βέβαια πάντα στην αγάπη τους προς αυτά και στο σεβασμό της προσωπικότητάς τους. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους γονείς και δόθηκαν πρακτικές, καθημερινές συμβουλές που μπορούν βελτιώσουν την ενδοοικογενειακή ζωή, να φέρουν την ηρεμία και τη χαρά στο σπίτι και να συμβάλουν στην ανάπτυξη συγκροτημένων ατόμων.
Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Δήμου Αιγιαλείας κ. Κων/νος Κλάγκος με την παρουσία του και τις εύστοχες παρατηρήσεις του τίμησε για μια ακόμα φορά το Σύλλογο και την ομιλήτρια.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν γονείς και από άλλα σχολεία που βρήκαν το θέμα εξαιρετικά ενδιαφέρον και με αυτή την αφορμή θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως οι εκδηλώσεις γενικότερου ενδιαφέροντος που διοργανώνονται από το Σύλλογο Γονέων δεν περιορίζονται στα στενά όρια του Σχολείου μας. Απευθύνονται σε όλους τους συμπολίτες μας και με χαρά περιμένουμε τη συμμετοχή τους.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.