Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΝΕΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
          
Δ/νση: Πάροδος Παύλου Μελά
Αίγιο   Τ.Κ. 25100


Θέμα: "Ενημέρωση - Πρόσκληση για Σχολείο Γονέων"

         Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας ξεκινά τις δράσεις του με μία πολύ επίκαιρη και ενδιαφέρουσα ομιλία στα πλαίσια του Σχολείου Γονέων που λειτουργεί. Συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη 15/1/2014 και ώρα 7.30 μ.μ., θα μιλήσει η ψυχολόγος και εκπρόσωπος του εθελοντικού οργανισμού για το παιδί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το σπίτι της Πάτρας, κ. Σπανού Ανδριάνα με θέμα: «Σχολικός εκφοβισμός».
Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα το οποίο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην εποχή μας με ολοένα και περισσότερο αυξανόμενα κρούσματα αλλά και διαφορετικές μορφές άσκησης βίας: βία λεκτική, σωματική, ψυχολογική, κοινωνική, σεξουαλική ακόμα και διαδικτυακή, συνιστούν μια μάστιγα για την εποχή μας καθώς τουλάχιστον 1 στα 3 παιδιά της χώρας μας έχει υποστεί τις συνέπειες του σχολικού εκφοβισμού με σοβαρότατες συνέπειες τόσο για τα παιδιά όσο και για το οικογενειακό τους περιβάλλον.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση και ερωτήσεις στην ομιλήτρια. Το Δ.Σ. απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους γονείς να παρακολουθήσουν την ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου. 
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.