Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 38/2013: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΝΕΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
Αίγιο 11/12/2013
           Αρ. Πρωτ.: 38
   Δ/νση: Πάροδος Παύλου Μελά
   Αίγιο   Τ.Κ. 25100




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου ευχαριστεί θερμά την παιδίατρο - νεογνολόγο κ. Μουστερή Νανά για την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία που πραγματοποίησε στα πλαίσια του Σχολείου Γονέων με θέμα «Ιώσεις, αυτός ο εφιάλτης».
Η ιατρός, με λόγο σαφή και κατανοητό, ενημέρωσε τους γονείς για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού και του γαστρεντερικού συστήματος που ταλαιπωρούν αυτή την εποχή μικρούς και μεγάλους. Αναφέρθηκε στον τρόπο μετάδοσης, στη συμπτωματολογία, στις πιθανές επιπλοκές και στην αντιμετώπισή τους, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην πρόληψη και στον εμβολιασμό, με δεδομένο ότι σημαντικός αριθμός παιδιών ανά τον κόσμο χάνουν ακόμα και τη ζωή τους από τον ιό της γρίπης κάθε χρόνο. Οι γονείς ενημερώθηκαν για τη φροντίδα που θα πρέπει να παράσχουν στα παιδιά τους κατ’ οίκον, αλλά και για τα σημεία και συμπτώματα που θα τους ανησυχήσουν ώστε να ζητήσουν ιατρική συμβουλή.
Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση κατά την οποία η ομιλήτρια απάντησε σε ερωτήσεις των γονιών τόσο στο συγκεκριμένο θέμα της ομιλίας όσο και σε άλλα θέματα ευρύτερου ιατρικού ενδιαφέροντος που αφορούν στην υγεία των παιδιών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Αιγιαλείας κ. Αρ. Κουτρόπουλος.

                                                                        Με εκτίμηση
                                                                        Το Δ.Σ. του Συλλόγου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.