Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 34/2013: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΗΜΕΡΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
Αίγιο 21/11/2013
          Αρ. Πρωτ.: 34
   Δ/νση: Πάροδος Παύλου Μελά
   Αίγιο   Τ.Κ. 25100
ΘΕΜΑ: «Διήμερη ψυχαγωγική – εκπαιδευτική εκδρομή στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό: «Ο Μύλος των Ξωτικών»

Αγαπητοί γονείς,
Ο Σύλλογός μας κατόπιν της επιθυμίας αρκετών γονέων, αποφάσισε να προχωρήσει για πρώτη φορά στην διοργάνωση ΔΙΗΜΕΡΗΣ ψυχαγωγικής – εκπαιδευτικής εκδρομής για τα παιδιά και τους γονείς του σχολείου μας.
Η εκδρομή θα έχει ως κύριο προορισμό το περίφημο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο «Ο Μύλος των Ξωτικών» που βρίσκεται στα Τρίκαλα. Επίσης θα περιλαμβάνει επισκέψεις στα Μετέωρα, στην Καρδίτσα και στο Μέτσοβο.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της εκδρομής θα έχει ως εξής:
Σάββατο 14/12/2013
Θα συγκεντρωθούμε στο χώρο του Σχολείου και θα αναχωρήσουμε στις 07.00π.μ. για Ρίο, Αντίρριο, Ιτέα, Λαμία (ημίωρη στάση), Δομοκό, Καρδίτσα όπου θα κάνουμε επίσκεψη στο καταπληκτικό Πάρκο «Παυσίλυπον». Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τα πανέμορφα Τρίκαλα όπου θα έχουμε χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. Έπειτα θα επισκεφθούμε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό «Ο Μύλος των Ξωτικών» όπου θα είναι και ο κύριος προορισμός μας με αρκετό χρόνο για να επισκεφθούν τα παιδιά όλες τις δράσεις και τα παιχνίδια του πάρκου. Το βράδυ (περίπου στις 8.00μ.μ.) θα αναχωρήσουμε για Καλαμπάκα και θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο όπου και θα εγκατασταθούμε στα δωμάτια και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βραδινό φαγητό.

Κυριακή 15/12/2013
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο θα αναχωρήσουμε στις 9.00π.μ. για τα μοναδικά Μετέωρα για επίσκεψη και προσκύνημα στη Μονή Μεταμορφώσεως (Μεγάλο Μετέωρο) και στη γυναικεία Μονή του Αγίου Στεφάνου. Ακολούθως θα ξεκινήσουμε για τη Νέα Εγνατία Οδό με την υπέροχη διαδρομή μέσα από την οροσειρά της Πίνδου και θα παρακάμψουμε για το Μέτσοβο όπου θα έχουμε χρόνο για μεσημεριανό φαγητό και περιήγηση. Νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για Αίγιο μέσω Ιωαννίνων, Άρτας, Αμφιλοχίας (ημίωρη στάση), Αντιρρίου, Ρίου. Η άφιξη στο Αίγιο υπολογίζεται για περίπου στις 9.00μ.μ.

Η διανυκτέρευση θα γίνει στην Καλαμπάκα στο ξενοδοχείο EDEN FAMISSI (3*) σε δίκλινα  και τρίκλινα δωμάτια, με πρωινό σε μπουφέ. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του ξενοδοχείου στο www.famissiedenhotel.com.

Η τιμή συμμετοχής κατά άτομο ορίζεται στα 50€ (και παιδιά και συνοδοί) και περιλαμβάνει το λεωφορείο και το ξενοδοχείο με το πρωινό. Παιδιά κάτω των 2 ετών θα συμμετέχουν δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα καταλαμβάνουν ξεχωριστή θέση στο λεωφορείο (αν και εφόσον δεν υπάρχουν διαθέσιμες) και δεν θα έχουν επιπλέον κλίνη στο ξενοδοχείο.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, αποτελεί ένα μοναδικό υπερθέαμα με πάμπολλες δραστηριότητες που σίγουρα θα ικανοποιήσουν όλους μας και κυρίως τα παιδιά μας. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε ότι στο «Μύλο των Ξωτικών» τα παιδιά μπορούν:
Ø     Να πάρουν μέρος σε ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ:
Ø     Να συμμετέχουν στις ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ:
Ø     Να διασκεδάσουν με πολλά παιχνίδια σε μερικά από τα οποία υπάρχει ειδική τιμή για γκρουπ που ορίζεται στα 3€ για 7 δράσεις.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Μύλου στο www.milosxotikon.gr.
Επειδή η όλη οργάνωση είναι αρκετά δύσκολη αλλά και απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία, σας παρακαλούμε να μας επιστρέψετε το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 25/11/2013 συμπληρωμένη την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος με τα άτομα που θα συμμετέχουν στην εκδρομή, προκειμένου να γίνει η κράτηση των λεωφορείων και του ξενοδοχείου. Με δεδομένο ότι υπάρχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα στην περιοχή και δυσκολία στο να βρεθούν δωμάτια στο ξενοδοχείο, σας παρακαλούμε να είστε απολύτως συνεπείς στην πιο πάνω ημερομηνία. Εννοείται πως η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί μόνο αν υπάρχει ικανοποιητική συμμετοχή. Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και θα πραγματοποιήσουμε μια υπέροχη εκδρομή η οποία θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους.
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο / Η παρακάτω υπογεγραμμένος /-η ………………………………..……….., γονέας / κηδεμόνας τ...….. μαθητ..…… της ….….. τάξης ………………….… ……………..……………., επιθυμώ να συμμετάσχω στην εκδρομή του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 14-15 Δεκεμβρίου 2013.
Αριθμός συμμετεχόντων: …………….. (γονείς:……… παιδιά……….)
Δωμάτια Δίκλινα: ………………    Δωμάτια Τρίκλινα: ………………..

     Αίγιο ……./11/2013
Υπογραφή
Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν αν και εφόσον υπάρχει συμμετοχή και θα ειδοποιηθείτε σχετικά με νεότερο έγγραφό μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.