Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 30/2013: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
Αίγιο 25/4/2013
             Αρ. Πρωτ.: 30
   Δ/νση: Πάροδος Παύλου Μελά
   Αίγιο   Τ.Κ. 25100
 
 
 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ημερήσια εκπαιδευτική – ψυχαγωγική εκδρομή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα Αττικής πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πάνω από 100 γονείς και παιδιά του σχολείου, είχαν την μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά και να θαυμάσουν περίπου 2.000 ζώα από 350 διαφορετικά είδη που καλύπτουν όλο το ζωικό βασίλειο σε ένα μοναδικό ταξίδι στις 5 ηπείρους. Ιδιαίτερη εντύπωση μάλιστα έκανε στους μικρούς μαθητές το θαλάσσιο πάρκο με την επίδειξη των δελφινιών. Στη συνέχεια οι εκδρομείς επισκέφτηκαν για φαγητό, το εκπτωτικό χωριό Mcarthur Glen στα Σπάτα, ενώ στο γυρισμό τους είχαν την ευκαιρία να περάσουν από το Ξυλόκαστρο για καφέ των μεγάλων και παιχνίδι των παιδιών στην μεγάλη παιδική χαρά που βρίσκεται δίπλα στον περίφημο «Πευκιά».
Όλοι οι εκδρομείς επέστρεψαν το βραδάκι γεμάτοι από όμορφες εικόνες και υπέροχες αναμνήσεις, με ιδιαίτερα καλή διάθεση από την όμορφη μέρα που πέρασαν.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους γονείς και τα παιδιά για την συμμετοχή τους και για τη συνέπειά τους στο πρόγραμμα. Ευχαριστεί επίσης το Τουριστικό Γραφείο «Ματθαίος Tours» και τους οδηγούς των δύο λεωφορείων για την άψογη συνεργασία. Τέλος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Διευθυντή του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου και συμπολίτη μας κ. Γιάννη Παπαπέτρου για την σημαντική έκπτωση που πρόσφερε στην τιμή εισόδου στο πάρκο. 

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καραμάνος Χρήστος

 
Η Γεν. Γραμματέας
Ξυλιά Βασιλική




















 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.