Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Το περασμένο Σάββατο μια ξαφνική φωτιά στάθηκε η αιτία να καταστραφεί ολοσχερώς το σπίτι και η οικοσκευή της οικογένειας των κ. Ντερντέ Γεώργιου και Βασιλικής στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα. Οι άνθρωποι ζούν μαζί με τα δύο εγγόνια τους, ένα αγόρι 5 ετών, μαθητή του 10ου Νηπιαγωγείου Αιγίου και ένα κορίτσι 7 ετών, μαθήτρια της Β΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, των οποίων έχουν την κηδεμονία. Δυστυχώς μετά τη φωτιά έχουν μείνει χωρίς πραγματικά να έχουν τίποτα είτε από συσκευές είτε από ρούχα και έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη για άμεση βοήθεια.
Για το λόγο αυτό, απευθυνόμενοι στα φιλάνθρωπα αισθήματά σας, παρακαλούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να βοηθήσετε στο μέτρο που μπορεί ο καθένας, προσφέροντας ό,τι μπορεί να είναι χρήσιμο: ρούχα για τα παιδιά και για τους παππούδες, οικιακές συσκευές, τρόφιμα, είδη καθαριότητας, κλινοσκεπάσματα και κυρίως χρήματα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο Διευθυντή του Σχολείου μας κ. Μπούνια Κωνσταντίνο (τηλ. 2691027766) ή στον Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Καραμάνο Χρήστο (τηλ. 6974071180)
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 304-775206-77 (Ντερντές Γεώργιος)
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων
Ο Πρόεδρος Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας Ξυλιά Βασιλική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.