Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2/2013: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΝΕΩΝ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
Αίγιο 8/1/2013
            Αρ. Πρωτ.: 2
   Δ/νση: Πάροδος Παύλου Μελά
   Αίγιο   Τ.Κ. 25100
   http://syllogos-4ou-dim-aigiou.blogspot.gr
   e-mail: syllogos4ouaigiou@hotmail.com
 
 
 

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, σας καλεί όλους την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 8.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ. στο Σχολείο Γονέων που έχει ήδη ξεκινήσει και λειτουργεί με επιτυχία στο χώρο του Σχολείου μας. Την εισήγηση θα κάνει η παιδαγωγός και λογοθεραπεύτρια κ. Κωσταρίδη Ελένη με θέμα: «Μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία – Διάσπαση προσοχής και συγκέντρωσης – Οργάνωση μελέτης».
Πρόκειται για ένα θέμα – πρόβλημα που απασχολεί πολλούς γονείς σήμερα καθώς υπάρχουν αρκετά παιδιά τα οποία παρουσιάζουν μαθησιακά προβλήματα τόσο μέσα στην τάξη όσο και στην μελέτη τους στο σπίτι. Προβλήματα τα οποία συνεχώς αυξάνονται με αποτέλεσμα να δημιουργούν άγχος και στα παιδιά αλλά και στους γονείς. Η κ. Κωσταρίδη, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών του Σχολείου μας όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, θα προσπαθήσει στον περιορισμένο χρόνο της μίας ώρας, με την επιστημονική της κατάρτιση και την εμπειρία της, να  δώσει κατευθυντήριες οδηγίες τόσο για την έγκαιρη  διάγνωση του προβλήματος όσο και για αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση και ερωτήσεις από τους γονείς. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί εκ των προτέρων την κ. Κωσταρίδη για την εισήγησή της και σας περιμένει όλους στην ομιλία.
Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική νέα χρονιά με υγεία και πρόοδο για τα παιδιά μας. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι τις προσεχείς ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας που προήλθε από τις εκλογές του Δεκεμβρίου. 

Με εκτίμηση,
Για το απερχόμενο Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος 
Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας 
Σανδραβέλη Αθανασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.