Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 8/2011: ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ




ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
          Αίγιο 21/2/2011
          Αρ. Πρωτ.: 8



ΘΕΜΑ: «Εκπτωτικά κουπόνια»

Αγαπητοί γονείς,
Ο Σύλλογός μας, όπως ήδη γνωρίζετε έχει εκδώσει Δελτία Έκπτωσης Σχολικών και Παιδικών Ειδών σε επιχειρήσεις της περιοχής μας. Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει πριν από 2 χρόνια και ενεργοποιείται και φέτος για 3η χρονιά, κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τα καταστήματα.
Προκειμένου να γίνει σωστή χρήση των Δελτίων, κρίνουμε σκόπιμο να σας δώσουμε μερικές διευκρινιστικές πληροφορίες (κυρίως για τους μαθητές της Α΄ τάξης):
1)                    Τα Δελτία ισχύουν για όλο το έτος 2011 (άρα και για τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης θα ισχύουν και στην αρχή της Α΄ Γυμνασίου).
2)                    Επειδή τα Δελτία είναι αυστηρά προσωπικά, παρακαλούμε να επιδεικνύονται στα καταστήματα είτε μόνο αυτά αν προσέρχεται το ίδιο το παιδί είτε μαζί με την αστυνομική ταυτότητα αν χρησιμοποιούνται από τους γονείς και για αγορές που απευθύνονται μόνο στα παιδιά.
3)                    Δεν μπορεί να γίνει χρήση τους παρά μόνο από τα παιδιά ή από εσάς τους ίδιους και από κανέναν άλλο. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να μην δίνονται σε τρίτα πρόσωπα γιατί οι μεν επιχειρήσεις δεν θα τα δέχονται, ο δε Σύλλογός μας θα αναγκαστεί να διακόψει το πρόγραμμα.
4)                    Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν σε περιόδους γενικότερων εκπτώσεων. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, καθυστέρησε και η θεώρησή τους μέχρι τώρα, καθώς διανύουμε περίοδο εκπτώσεων.
5)                    Ο σχετικός κατάλογος των επιχειρήσεων συνεχώς ανανεώνεται και βέβαια σε οποιαδήποτε περίπτωση τροποποίησης, θα σας ενημερώσουμε αμέσως. Εννοείται ότι μετέχουν μόνο οι επιχειρήσεις ο οποίες έχουν εκδηλώσει το σχετικό ενδιαφέρον.
6)                    Παρακαλούμε τους μαθητές της Α΄ τάξης να μας φέρουν μία (1) πρόσφατη φωτογραφία τους, στην οποία θα πρέπει να αναγράφουν με καθαρά μικρά γράμματα το ονοματεπώνυμό τους, προκειμένου να τους εκδώσουμε και τις δικά τους εκπτωτικά δελτία. Επίσης όσοι μαθητές έχουν φθαρμένες κάρτες ή τις έχουν χάσει, πρέπει να μας φέρουν επίσης μία (1) πρόσφατη φωτογραφία τους, προκειμένου να τους εκδώσουμε καινούριες.
7)                    Για το έτους 2011, οι επιχειρήσεις που μετέχουν στο πρόγραμμα, είναι οι ακόλουθες:
Α/Α
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΠΟΣΟ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ» ΚΟΝΤΕΣΗΣ (ΒΑΛΦΟΥΡ)
15%
ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ 15%, ΒΙΒΛΙΑ 10%
2
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΘΕΜΕΛΙΟ» (ΚΛ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ)
10%
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ
3
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ «ΑΓΟΥΡΙΔΗΣ» (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ)
10%

4
«ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ» (ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ 2)
10%

5
ΠΑΙΔΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ «FOR MENTINI» (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ)
10%

6
ΠΑΙΔΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ «ΣΚΙΤΣΑ» (ΕΡΜΟΥ 46)
15%

7
ΟΠΤΙΚΑ «ΜΑΜΑΣΗΣ» (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ)
15%

8
ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ «CHICCO» (ΑΝΔΡ. ΛΟΝΤΟΥ 19)
15%

9
ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ «MINI OUTLET ACCESORIZE» KIDS WEAR (ΕΡΜΟΥ9)

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ 50€ ΕΚΠΤΩΣΗ 10€
10
ΠΑΙΔΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ» (ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ 6)
10%

11
ΠΑΙΔΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ «ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ» ΧΡΥΣΗ ΜΟΥΣΤΗ (ΑΝΔ. ΛΟΝΤΟΥ 31)
15%



Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση και για την προσπάθεια επίλυσης κάθε προβλήματος.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας

Μολώση Χριστιάνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.