Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 14/2011: ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ-ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΤΟΥΣ 2011-2012


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
                Αίγιο 13/10/2011
                Αρ. Πρωτ.: 14
 

ΘΕΜΑ: «Φωτογράφηση παιδιών – Παραγγελία αναμνηστικών ειδών - Ειδοποίηση για συνδρομές έτους 2011-2012»


Αγαπητοί γονείς,

Σε συνέχεια προηγούμενου εγγράφου μας και προκειμένου να γίνει η παραγγελία για τα μπλουζάκια και τα ημερολόγια, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Σύλλογός μας θα προβεί στη φωτογράφηση των παιδιών. Η φωτογράφηση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 17/10/2011 από την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κ. Σία Σανδραβέλη - Τριανταφυλλοπούλου. Οι φωτογραφίες θα είναι ομαδικές και θα περιέχουν όλα τα παιδιά της κάθε τάξης. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να επιμεληθείτε την ενδυμασία και την εμφάνιση των παιδιών κατά την ημέρα αυτή. Παρακαλούμε επίσης να φροντίσουν το ίδιο ακόμα και οι γονείς των παιδιών οι οποίοι δεν έχουν προβεί στην σχετική παραγγελία.
Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι αν κάποιοι γονείς επιθυμούν ακόμα και τώρα, μπορούν να κάνουν τη σχετική παραγγελία μέχρι και τη Δευτέρα 24/10/2011 αφού επιστρέψουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την παρακάτω δήλωση μαζί με τα 6€ σε μετρητά.
Επίσης με την παρούσα ευκαιρία, σας παρακαλούμε να εξοφλήσετε την ετήσια συνδρομή σας προς το Σύλλογό μας. Η συνδρομή και για το σχολικό έτος 2011-2012 παραμένει στα 10€. Η είσπραξη των συνδρομών θα γίνεται καθημερινά μέχρι και τη Δευτέρα 24/10/2011 από την ταμία του Συλλόγου μας κ. Φανή Τσόλια.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση. 

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας

Μολώση Χριστιάνα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο / Η παρακάτω υπογεγραμμένος /-η ………………………………..……….., γονέας / κηδεμόνας τ...….. μαθητ..…… της ….….. τάξης ………………….……………...…………..……………., επιθυμώ να παραγγείλω τα πακέτο των αναμνηστικών ειδών. Μαζί σας υποβάλω το ποσό των 6€ για προεξόφληση.



Αίγιο ……./……/2011
            Υπογραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.