Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1/2012: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ




ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
Αίγιο 25/1/2012
Αρ. Πρωτ.: 1


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς,
Ύστερα από επιθυμία πολλών γονέων αλλά και παιδιών μας, ο Σύλλογος Γονέων στην τελευταία συνεδρίασή του, αποφάσισε τη συμμετοχή του Σχολείου μας για πρώτη φορά στο Παιδικό Καρναβάλι που διοργανώνεται από το Δήμο Αιγιαλείας (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας), στο οποίο θα παρουσιάσουμε το δικό μας γκρουπ.
Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την παιδική παρέλαση που θα γίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Αίγιο. Οι δηλώσεις συμμετοχής όμως θα πρέπει να έχουν αποσταλεί το αργότερο μέχρι και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012.
Το θέμα με το οποίο θα συμμετέχει το Σχολείο μας είναι:
«ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΟΦΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΤΗ ΛΥΣΗ»
Ένα θέμα αρκετά επίκαιρο το οποίο ελπίζουμε ότι με την στολή που θα κατασκευάσουμε και με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, θα αρέσει σε όλους, μικρούς και μεγάλους… Και εννοείται ότι μπορούν να συμμετέχουν στο γκρουπ και τα παιδιά αλλά και οι γονείς. Το ποσό της συμμετοχής για κάθε στολή (ύφασμα, αξεσουάρ, έξοδα για το ράψιμο κ.λ.π.) θα είναι στα 12€ το άτομο.
Για το λόγο αυτό, και επειδή ο χρόνος μας πιέζει,  παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να επιστρέψουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την ακόλουθη υπεύθυνη δήλωση το αργότερο μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 μαζί με τα χρήματα. Πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση.
Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος 
Καραμάνος Χρήστος
Η Γεν. Γραμματέας 
Μολώση Χριστιάνα


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Ο / Η παρακάτω υπογεγραμμένος /-η ……………………………………..  γονέας / κηδεμόνας τ…. μαθητ…… της ….. τάξης …….……………………… επιτρέπω στο παιδί μου να συμμετάσχει στο Γκρουπ για το Παιδικό Καρναβάλι.
Αριθμός ατόμων: ……… (Παιδιά……. Ενήλικες ……..)
Συνολικό ποσό: ………. €
Αίγιο ……./……/2012
Υπογραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.